Schoolvoetbal keert terug in gemeente Zuidhorn

0
127

ZUIDHORN – Albert Heijn Zuidhorn en voetbalvereniging Zuidhorn blazen samen met SportinZuidhorn nieuw leven in het regionale Schoolvoetbaltoernooi. Jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van alle scholen uit de gemeente Zuidhorn mogen meedoen. Woensdagmiddag 24 april zal de officiële voorronde van het Nederlands kampioenschap plaatsvinden op de velden van vv Zuidhorn.  

Er zal 11 tegen 11 gespeeld worden op groot veld, de teams bestaan uit jongens, maar mogen altijd aangevuld worden met meisjes. Daarnaast is er de mogelijkheid mee te doen met speciaal meisjesteam. De meiden spelen 7 tegen 7 op een half veld. Er is door de organisatie een extra 7 tegen 7 categorie in het leven geroepen om ook kleine scholen eenvoudiger deel te laten nemen aan het schoolvoetbaltoernooi.

Opgeven kan via school, welke in bezit is van het inschrijfformulier. Een inschrijfformulier aanvragen kan via opgave@swgz.nl.