Showkorps én CMV D.I.N.D.U.A. schitteren samen

0
2083
Oldekerk Dindua-18

OLDEKERK – Na 35 jaar hebben Showkorps D.I.N.D.U.A. én CMV D.I.N.D.U.A. uit Oldekerk weer een gezamenlijk concert gegeven. In een vol Sportcentrum Eekeburen heeft het publiek een veelzijdig programma met het thema ‘Ik Hou van Holland’ te zien en te horen gekregen. De avond werd gezamenlijk geopend met muziek uit Soldaat van Oranje. Beide verenigingen speelden vervolgens eigen muziek variërend van Ede Staal, Gers Pardoel tot aan een swingende slagwerkbeat. Ook de jeugdafdelingen van Showkorps D.I.N.D.U.A. kwamen aan bod. Naast de jeugdmuzikanten speelden ook de leerlingen van D-Kids twee nummers. Daarnaast lieten alle groepen van Winterguard 2Xtreme de show zien, waarmee zij dit seizoen meedoen aan de wedstrijden van Colorguard Nederland.

Dit jaar werden er acht leden gehuldigd voor hun jarenlange inzet als muzikant. Bijzonder is dat vier gehuldigden al 40 jaar actief zijn in het muzikale verenigingsleven.