Welzijns- en jongerenwerk Achtkarspelen in handen van Wiebe Kootstra

0
134

ACHTKARSPELEN – Het welzijns- en jongerenwerk van de gemeente Achtkarspelen wordt vanaf heden uitgevoerd door Young & Leisure van Wiebe Kootstra. Tot het einde van vorig jaar was Timpaan hiervoor verantwoordelijk. Kootstra was tot voor kort mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het jongerenwerk in de gemeente Dantumadiel. Met de gemeente Achtkarspelen is afgesproken dat Wiebe Kootstra het komende jaar vraaggestuurd ondersteuning zal bieden aan de sociaal culturele instellingen in de dorpen. Voor de dorpen en plaatselijke dorpsbelangen zal hij met betrekking tot de doelgroep jongeren het aanspreekpunt vormen. Daarbij werkt hij samen met diverse partners als Centrum Jeugd en Gezin, de buurtagenten, scholen en de gemeente. Daarnaast zal hij ook aan het project Grenzen Aan Middelen Misbruik Achtkarspelen meewerken. Wiebe Kootstra zal een aantal dagdelen per week aanwezig zijn in diverse dorpen.