Wethouder Jan Lammers opent nieuw seizoen Spitkeet

0
107

HARKEMA – Themapark de Spitkeet zal tijdens het Recreatierondje Achtkarspelen het nieuwe seizoen openen voor publiek. Wethouder Jan Lammers zal op paasmaandag 1 april op ludieke wijze om 11.00 de nieuwe speeltuinen openen. De kinderen kunnen op deze openingsdag houten eieren zoeken en deze beschilderen. Wanneer zij een gouden ei vinden kunnen zij deze inruilen voor een prijsje. Verder wordt er op deze openingsdag brood gebakken, kunnen de kinderen geschminkt worden en loopt er een paashaas rond met verrassingen voor de bezoekers. In elk huisje wordt uitleg gegeven over het leven, wonen en werken van de mensen rond 1900. Ook is er een stand ingericht over de geschiedenis van Achtkarspelen. Het museum is geopend van 10.00 tot 17.00 uur tegen de geldende toegangsprijzen. Kijk voor meer informatie op www.despitkeet.nl.