Faceless en Riot Writers op KoopAvondBlues

0
129
FACELESS FOTO

ZUIDHORN – Op vrijdag 5 april vindt in Hotel in ‘t Holt aan de hoofdstraat 2 te Zuidhorn weer een KoopAvondBlues plaats. Faceless is een vijfkoppige alternatieve rockband uit Groningen en ontstaan in de herfst van 2011. De muziek van Faceless is vooral emotioneel. Zware en snelle stukken, waarin de frustratie, woede en hopeloosheid naar voren komen. Deze nummers worden afgewisseld met rustige en langzame stukken, waarin gevoelens van compassie, vergiffenis en sereniteit de boventoon voeren. Samen met de Riot Writers, goed voor ‘feel good music’ uit de Folk-achtige hoek vormt Faceless het hoofdprogramma. Tussendoor een kort akoestisch optreden van Broos, bestaande uit Bart en Roos uit de stad Groningen. En om 19.00 uur begint traditiegetrouw de Wisselband onder leiding van singer/songwriter en muziekleraar Bill Baboon.