Hema Hip En Mooi Avond

0
94

ZUIDHORN – Op 4 april wordt in de HEMA Zuidhorn weer een Hip En Mooi Avond georganiseerd, met als speciaal thema: ‘Combineren kun je leren!’. In de vestiging zijn professionele stylisten aanwezig om te inspireren, te adviseren en te helpen bij vragen als ‘welke kleuren zijn geschikt voor mij’ en ‘welke modellen passen bij mijn figuur’. Ook zijn er visagistes voor een passend make-up advies. Lokale professionals geven demonstraties en korte workshops om zo bij aan te schuiven. Daarnaast is er een nail-styliste en een demonstratie kralen maken van speciale klei. Men kan er op deze avond ook tips krijgen op het gebied van woondecoratie, proeven van HEMA lekkernijen en ook nog eens 20% korting op bijna de gehele collectie krijgen. Voor iedere bezoeker ligt een goedgevulde goodiebag klaar.