Presentatie nieuwe collectie Modique groot succes

0
198
Buitenpost - Modique

BUITENPOST – Vrijdag presenteerde Modique Buitenpost op een verrassende wijze haar nieuwe collectie kleding. Een professionele mannequin trok de hele dag sets kleding aan om dat aan het winkelend publiek te tonen. Voor de bijzondere presentatiedag had Modique Buitenpost 2000 uitnodigingen verstuurd. Op die uitnodiging stond een unieke code waarmee een waardecheque ter waarde van 75,- euro gewonnen kon worden. Iedereen die de kaart kwam inleveren kreeg een mooie armband cadeau, en bij besteding vanaf 75,- euro kreeg men daar een bijpassende ketting bij. Net na vijven werd de kaart met de juist wincode ingeleverd, waardoor mevrouw Riemersma naar huis ging met de waardecheque. De hele dag was in de modezaak de nieuwste collectie van merken als Setter, Cecil, Mac en Street One te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Frisse, fleurige lentekleuren en bloemenprints zijn de absolute trend voor het nieuwe seizoen. De presentatie van de nieuwe collectie bij Modique Buitenpost was een groot succes.