Stichting Wandelen Groningen presenteert folder

0
136
SONY DSC

STREEK – Aan het begin van het nieuwe wandelseizoen laat Stichting Wandelen Groningen met een frisse folder zien welke goede ontwikkelingen het jaar 2013 voor de provincie Groningen in petto heeft. Voorzitter Jannie Reinders van Stichting Wandelen Groningen overhandigde onlangs een van de eerste presentatiefolders aan Eric Neef, regiomanager van ANWB. De stichting vormt een samenwerkingsverband van verschillende organisaties in de provincie Groningen, waaronder de ANWB, en wordt ondersteund door onder andere vele vrijwilligers. Na enkele jaren voorbereiding kunnen in de loop van dit jaar steeds meer mensen hun voordeel doen met de resultaten van de stichting. Geïnteresseerden kunnen de folder downloaden via de webwinkel op de website van Landschapsbeheer Groningen.