Nieuwe instrumenten voor jeugdkorps SWJK

0
164
opende nw instrumenten

OPENDE – Het jeudkorps SWJK is, in het BaronTheater te Opende, de thuishaven van Bicycle Showband Crescendo, afgelopen week verblijd met nieuwe instrumenten. Deze konden aangeschaft worden met dank aan giften van Stichting De Stjelp. Deze spontane actie, welke zeer is gewaardeerd, werd bij monde van de voorzitter van PromoCrescendo Mieneke Bijlsma nog eens benadrukt en daarom werden Arend en Bregtje Hoekstra, die namens De Stjelp vertegenwoordigd waren voorzien van een bos bloemen. Jeugdleden Esther Borger en Bente Nauta, ook nog eens de kleindochter van de familie Hoekstra, namen de instrumenten met plezier in ontvangst. Na dit officiële moment was er, voor alle betrokkenen inclusief de daarna repeterende leden en de ook uitgenodigde jeugdleden van SWJK, oranjetaart van de Poiesz. Leuk voor de jeugdactie welke in samenwerking met Poiesz ten goede komt aan SWJK hét jeugdkorps van zowel Crescendo als showband Marum, waar ook de toekomst van Crescendo in vertegenwoordigd is.