Genoeg te doen met de Uutlooper

0
129
DSK_STRK-p09.indd

WESTERKWARTIER – De allernieuwste Uutlooper, de agenda voor buitenactiviteiten in het Westerkwartier, ligt er weer! Er is een breed aanbod aan activiteiten verzameld, die buiten plaats vinden en de deelnemers kennis laten maken met de natuur en cultuur van het Westerkwartier. De Uutlooper brengt dat aanbod overzichtelijk bijeen op een halfjaarlijkse flyer en op de website www.uutlooper.nl. Ze zijn verdeeld in drie categorieën: Ontdekken, Doen en Genieten. Want van alle drie is er genoeg in het Westerkwartier.

IVN, Staatsbosbeheer en Mien Westerkwartier hebben gezamenlijk de Uutlooper opgestart. De Streekkrant en De Krant ondersteunen het initiatief van harte. Inmiddels weten ook andere organisaties de agenda te vinden. Aanmelden voor plaatsing hierop staat vrij en kan via de website www.uutlooper.nl.