Naar hartelust skeeleren tijdens open dag met skeelerprofs

0
142
Surhuisterveen - open dag skeelervereniging

SURHUISTERVEEN – De Skeelervereniging in Surhuisterveen hield afgelopen zaterdag bij het eerste echte lentezonnetje een open dag voor belangstellenden. Een kleine dertig jongeren kwamen op deze open dag af, waar onder andere clinics werden gegeven door professionals van De Haan Westerhoff en jeugdtrainer Ben de Vries. Tijdens de clinic heeft ieder kunnen leren remmen, springen, slalommen en starten. De skeelervereniging had materiaal om iedereen van de benodigde skeelers, helm en bescherming te voorzien. De skeelervereniging in Surhuisterveen bestaat nog maar kort, maar telt al vijftig leden die iedere week trainen op de geasfalteerde baan aan het Blauknopke in Surhuisterveen. Nieuwe leden zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl