Stichting PALM India krijgt steuntje in de rug

0
364
zuidhorn benefietconcert

ZUIDHORN – De Rank in Zuidhorn stond afgelopen zaterdag de hele dag in het teken van het goede doel. Er werd een promotiemarkt georganiseerd waarvan de hele opbrengst ten goede komt van de Stichting PALM India. PALM is het initiatief en levenswerk van de in Zuidhorn geboren en getogen

Emmy Sennema. Zij heeft eerst ruim 15 jaar op Sri Lanka kleinschalig

ontwikkelingswerk gedaan en werkt vanaf 2002 in Zuid-India. Doel van het

werk in India is de levensstandaard van de allerarmsten te brengen op een

waardig niveau. Een taak die zeker weer een boost krijgt van de hulp uit Zuidhorn. ’s Avonds werd de markt onderbroken voor een heus benefietconcert. Gospelkoor Rejoice, kinderkoor Mirakel, tienerkoor Wake Up en het Divertimentokwartet onder leiding van Willem de Wit hebben hier opgetreden.