Horoscoop 17-4-2013

0
1718

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 16 april tot en met 22 april:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Als een echte joker, weet u altijd iedereen aan het lachen te krijgen en zit u vol grappen en grollen. Soms echter, is het beter om uw serieuzere kant te laten zien.

STIER (22 april t/m 21 mei): Er wordt van alles van u verwacht deze week en al snel loopt het werk u over de schoenen heen. Er zit niks anders op dan flink door te werken en vooral op tijd om hulp te vragen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U haalt eens flink de bezem door uw financiële situatie en dat was hoog tijd ook. Er wacht een verrassing in het weekend.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U staat in het middelpunt van de belangstelling en aangezien u wel een tikkeltje arrogant kunt zijn, heeft u daar totaal geen moeite mee. Sterker nog, u geniet er met volle teugen van.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er komt een voordeeltje voorbij, waar alleen u oog voor heeft. Het loont dus om scherp te zijn en uw ogen goed open te houden. Waarom vergeet u dat dan op vrijdag?

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U bent nogal emotioneel. Bij het minste of geringste spelen uw emoties op en in no-time nemen ze de overhand. Tranen wellen makkelijk op, maar gelukkig barst u ook even makkelijk weer in lachen uit.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het is creativiteit wat de klok slaat bij de Weegschalen. U heeft een grote behoefte om zich creatief te uiten en krijgt daarvoor ook nog eens de perfecte mogelijkheid.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Communicatie is het kernwoord van de komende week. Pas op uw woorden, want ze kunnen anders uitgelegd worden dan bedoelt. Onbewust komt u te hard over.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Doe alles met mate, beste Boogschutter, want u heeft nogal de neiging overal ‘te’ voor te zetten. Maar teveel eten, teveel drinken en teveel feesten; dat komt niet goed.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Toeval speelt een grote rol in het leven van de Steenbokken komende week. Of misschien toch niet? Realiseer u dat u veel kunt afdwingen, dan zullen er deuren voor u open gaan.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U heeft moeite met verantwoordelijkheden die u door een ander worden opgelegd. Toch zit er bij tijden niets anders op dan door de zure appel heen te bijten.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U bent al een poos bezig met een bepaald project en het wordt hoog tijd om deze af te ronden. Dan kunt u uw blik weer verruimen en weer de hoognodige aandacht aan het thuisfront besteden.