’t Hornpad is al volop in gebruik

0
1027
Opening fietspad Den Horn

DEN HORN – Wethouder Fred Stol heeft afgelopen zaterdag het nieuwe fietspad van Zuidhorn naar Den Horn officieel geopend. Het pad gaat vanaf nu door het leven als ’t Hornpad. Er was een grote opkomst bij de opening en geheel in stijl kwamen de meesten op de fiets. Maar niet alleen zaterdag werd er volop gebruik gemaakt van ’t Hornpad. De afgelopen maanden al, hebben vele fietsers, maar ook hardlopers en wandelaars, het pad tussen Zuidhorn en Den Horn afgelegd.

De naam ’t Hornpad kwam als winnaar uit de bus van de prijsvraag die de projectgroep Fietspad Beter had uitgeschreven. Voor de bedenker hiervan had Fietspad Beter een ballonvaart klaarliggen, aangeboden door firma Koninklijke Oosterhof Holman, die het fietspad duurzaam heeft aangelegd.