Unieke prestatie volleybaldames Grijpskerk

0
335
Dames 2 kampioen Volleybal Grijpskerk

GRIJPSKERK – Afgelopen zaterdag leverde het tweede damesteam van V.C. Grijpskerk, Sport je Fit een bijzondere prestatie. Onder bezielende leiding van trainer/coach Erwin Smeenk won het team met 3-1 van Donitas (25-8; 25-21; 25-17; 21-25) en werd het team kampioen in de tweede klasse, waarmee promotie naar de eerste klasse is gerealiseerd. Nooit eerder in de geschiedenis van de vereniging speelde het tweede damesteam van Grijpskerk zo hoog. Op de foto staan (van links naar rechts), achter: Dorien Geertsema, Floor Kuiper, Marien Mollema, Erwin Smeenk, Susan van der Veen, Marielle Bouma, Carina Feitsma, Marije Kloppenburg en voor: Dineke Holtsema, Minke Oosterhof, Miranda Last en Joke de Boer (sponsor JB Verzekeringen en Hypotheken).