Zuidhorn bijna klaar voor schoolvoetbaltoernooi

0
99

ZUIDHORN – Het schoolvoetbal vindt na een aantal jaren afwezigheid weer plaats in de gemeente Zuidhorn. De officiële lokale voorronde van het Nederland kampioenschap zal woensdag 24 april om 13:30 beginnen. Initiatief nemers VV Zuidhorn en Albert Heijn Zuidhorn hebben de combinatiefunctionaris ingeschakeld om het project vorm te geven. Bart Brandts Buys trekt dit jaar de kar, samen met good-old Hans Pinkster en Klaas Huizenga.

De scholen hebben enthousiast gereageerd op de oproep van de organisatie. Negen van de veertien scholen uit de gemeente doen mee. De teams zijn verdeeld over drie categorieën: jongens 11X11, meisjes 7X7 en jongens 7X7. VV Zuidhorn zal de bezoekers van het schoolvoetbal met liefde ontvangen. Het toernooi zal om 17:30 afgelopen zijn. Teams die normaal zouden trainen rond deze tijd hoeven niet te vrezen, het kunstgrasveld zal niet worden gebruikt dus de trainingen gaan gewoon door!

Er worden nog scheidsrechters gezocht voor deze middag. Opgeven kan bij klaashuizenga@hotmail.com of via de telefoon naar 0594-502420.