Dag van de slager afgesloten met overheerlijke eigengemaakte pizza’s

0
200
Dag van de Slager bij Boersema

GRIJPSKERK – Donderdag 18 april was het de ‘dag van de slager’. Slager Boersema in Grijpskerk organiseerde een mini prijsvraag bestaande uit drie vragen. Men moet het jaar van oprichting, 1933, het gewicht van een megarollade, 6690 gram, en het aantal gehaktballen dat verkocht was in 2012, 139.200 stuks, om kans te maken op mooie prijzen. De eerste prijs ging naar Anja Hoekstra , de tweede prijs naar Gerrie Nauta en de derde prijs ging naar Rene v.d. Berg.  Voor de kinderen was er een kleurplaat wedstrijd en de vijftien inzenders met de leukste kleurplaat mochten donderdagmiddag even rondkijken achter in de slagerij. Daarna hebben ze onder de bezielende en inspirerende leiding van Anita Boersema heerlijke pizza’s gemaakt. Wie de ‘dag van de slager’ gemist heeft, hoeft niet te wanhopen, volgend jaar krijgt het initiatief zeker een vervolg.