Feestelijkheden domineren zaterdag op Middag-Humsterland

0
159
Oldehove opening fietspad door wethouder fred stol

OLDEHOVE – Afgelopen zaterdag stond het Middag-Humsterland bol van de feestelijke activiteiten. Met de officiële opening van het nieuwe fietspad tussen Aalsum en Electra ging een grote wens van de dorpen Niehove en Oldehove in vervulling. Wethouder Fred Stol kwam naar de dorpen om dit moment luister bij te zetten. Tegelijkertijd begonnen de kinderen aan hun mini-thriatlon, voorafgaande aan de Oranjerun die ’s middags weggeschoten werd door burgemeester Bert Swart. Niet voordat wethouder Bert Nederveen ook nog eens de officiële start van het nieuwe seizoen voor zwembad Electra markeerde. Het mooie is, dat het nieuwe fietspad nu een veilige route biedt voor de vele kinderen die, zodra het weer het toelaat, verkoeling en vertier zoeken in het bad. Nadat alle deelnemers aan de Oranjerun hun kilometers erop hadden zitten, sloot het dorp de dag af met een knallend feest in het Dorpshuis Humsterland.

 

 

Oldehove opening fietspad door wethouder fred stol-5

Oldehove opening fietspad door wethouder fred stol-8

Oldehove opening fietspad door wethouder fred stol-12