Meesters en juffen veranderen in koningen en prinsessen

0
202
Filmpje garijp juffendag 3

GARYP – Op CBS de Wrâldpoarte in Garyp werd woensdagochtend de meester- en juffendag gevierd, die in het teken stond van de troonswisseling. De kinderen waren vrolijk uitgedost in veelal oranje kleding, en ook alle meesters en juffen waren verkleed als prinsen, koningen en prinsessen. Door de jongste en de oudste leerlingen van de school werd de Nederlandse vlag in top gehesen, waarna het Wilhelmus werd gezongen. Burgemeester Eric ter Keurs opende de meester- en juffendag officieel door een confettipistool af te schieten. Door kinderen van het schoolkoor werden nog een aantal liederen gezongen over koningen. Na afloop van de officiële plechtigheden gingen alle leerlingen in een optocht door het dorp.

 

Filmpje Garijp juffendag 4

Filmpje garijp juffendag

Filmpje garijp juffendag 2