Winst schoolvoetbaltoernooi Zuidhorn zwaarbevochten

0
120
zuidhorn school voetbal 3

ZUIDHORN – De samenwerking tussen combinatiefunctionaris Bart Brandts Buys, sportproject SportinZuidhorn, vv Zuidhorn en de Albert Heijn Zuidhorn resulteerde afgelopen woensdag in een drukbezocht schoolvoetbaltoernooi. Het ruim aanwezige publiek werd door hen ook nog getrakteerd op aantrekkelijke en spannende wedstrijden. In de categorie 11×11 jongens won OBS de Borgh de zinderende finale met penalty’s van CBS de Windroos. De meiden van GBS de Brug gingen met de beker voor meisjes 7×7 naar huis. Ook in de categorie jongens 7×7 waren de spelers van OBS de Borgh de beste.

Het toernooi in Zuidhorn was een officiële voorronde voor het Nederlands kampioenschap schoolvoetbal. De regionale finale zal op 15 mei plaatsvinden in Harkema. De winnaars van de categoriën meisjes 7×7 en jongens 11×11 zijn uitgenodigd. OBS de Jan Bierma zal uitkomen in de categorie ‘jongens 7×7 voor kleine scholen’.