Het is goed toeven bij het Rustpunt Boyemaheerd

0
254
Rustpunt Boyemaheerd

LUTJEGAST – Sinds kort is er bij Zorgboerderij de Boyemaheerd in Lutjegast een Rustpunt gecreërd. In oktober van vorig jaar konden potentiële Rustpunt-houders zich aanmelden. Iets waar Dicky Klaver niet lang over na hoefde te denken. “We hadden er al wel eens over nagedacht, dat we best koffie kunnen schenken voor mensen die hier langsgaan”, vertelt ze. “Als we wat willen, dan nu maar.” En zo geschiedde. Inmiddels is er een prachtig Rustpunt gerealiseerd waar mensen even kunnen zitten, een kopje koffie of thee kunnen drinken, even de fietsaccu kunnen opladen en waar onder andere een reparatieset en fietspomp ligt. “We zitten hier prachtig”, vindt Dicky, “midden in de natuur langs verschillende wandel- en fietsroutes. Mensen die hier fietsen of wandelen kunnen vanaf nu altijd bij het Rustpunt terecht. En als ze nog even op de zorgboerderij willen kijken, zijn ze welkom. Dat is hartstikke leuk voor de cliënten.”