Horoscoop 7-5-2013

0
191

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 7 mei tot en met 13 mei 2013:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het wordt een week zonder noemenswaardige bijzonderheden voor de Rammen. Doordeweeks bent u druk met werk en verplichtingen, in het weekend zorgt u voor rust en ontspanning.

STIER (22 april t/m 21 mei): Zoek eens de samenwerking op als u aan het punt staat om een nieuw project te starten. Vaardigheden zoals overleg en communicatie zijn sterke punten voor u en daar kunt u handig gebruik van maken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Wees voorzichtig als u over belangrijke informatie beschikt. Laat u niet uit uw tent lokken door iemand die iets te nieuwsgierig op u overkomt.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Er wordt een beroep op de Kreeft gedaan door een familielid. Hoewel het u niet lekker zit, zal u alles binnen uw macht doen om deze persoon te helpen. Weet wel wanneer u beter uw handen eraf kunt trekken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Financieel gezien breekt een lastige periode voor u aan. Houdt de hand op de knip, want tegen het einde van de week kunt u een flinke tegenslag tegemoet zien.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden maken grote stappen. U boekt vooruitgang in een belangrijk project en kunt u op privégebied een belangrijke knoop doorhakken. De uitkomst is louter positief.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een discussie loopt danig uit de hand en emoties nemen de overhand. U kunt zomaar eens dingen zeggen waar u later spijt van krijgt. Sorry zeggen als u weer wat afgekoeld bent, is dan de enige oplossing.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Eigenwijs als u kunt zien, bent u blind en doof voor het welgemeende advies van anderen. Als u later in de week alsnog om hulp probeert te vragen, zult u nul op het rekest krijgen.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Sinds een aantal weken zijn de Boogschutters bezig met een verdieping op spiritueel vlak. Aan het einde van deze week echter, komt u weer met beide benen terug op aarde door een uitspraak van een goede vriend/-in.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Uw partner biedt een schouder om op uit te huilen en die kunt u zeker gebruiken de komende week. Als het u allemaal wat teveel wordt, moet u eens kritisch gaan kijken wat er anders zou kunnen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Vastberaden gaat u aan de slag de komende week en u weet niet van wijken tot het doel bereikt is. Daarna gaan alle remmen los.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Door een onverwachte gebeurtenis kijkt u opeens met hele andere ogen naar uw partner. Gevoelens over en weer lijken te veranderen en uw relatie bezorgt u vooral in het weekend heel wat kopzorgen.