Stekjesmarkt Hornhuizen zet het dorp in bloei

0
208
Hornhuizen filmpje stekjesmarkt

HORNHUIZEN – In en om de kerk van Hornhuizen wordt traditiegetrouw één keer per jaar een stekjesmarkt georganiseerd. Afgelopen zaterdag kwamen de dorpsbewoners weer massaal naar het hart van hun dorp met hun zelfgekweekte tuinstekken en kamerplanten. Ook tweedehands kleding en tweedehands boeken verruilden van eigenaar; alles om de kas van dorpsbelangen wat te spekken. Huisgemaakte taart, mostersoep en gehaktballen maakte het feest compleet. Net als andere jaren was de betrokkenheid weer groot. Al snel na de aanvangstijd van 10.00 uur was het gezellig druk. Nu maar hopen op groeizaam weer voor al die stekjes die een nieuw plekje hebben gevonden.

 

Hornhuizen filmpje stekjesmarkt-3

Hornhuizen filmpje stekjesmarkt-4

Hornhuizen filmpje stekjesmarkt-5