Werkzaamheden Dorpsvenne Zuidhorn van start

0
97
zuidhorn start bouw dorpsvenne 1

ZUIDHORN – Wethouder Jan Oomkes en Jan Dobben, directeur van Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf gaven afgelopen week het startsein voor de bouw van het nieuwbouwcomplex aan de Dorpsvenne in Zuidhorn.

Na een lange periode van voorbereidingen en onderhandelingen gaat het project aan de Dorpsvenne in mei van start. Het project bestaat uit de bouw van twee supermarkten: Aldi en Poiesz. Daarnaast komt er een nieuwe winkel voor Schuiling Interieur en Slaapcomfort aan het nieuwe autovrije plein van de Dorpsvenne. Onder het winkelcentrum komt een openbare parkeergarage met 125 parkeerplaatsen. Parkeren in de garage is gratis. De gemeente Zuidhorn is eigenaar van de nieuwe garage.

Over ruim een jaar zullen we allemaal het prachtige eindresultaat kunnen bewonderen. In de zomer van 2014 wordt het project opgeleverd.