Horoscoop week 21

0
2453

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 21 mei tot en met 27 mei 2013:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Aanpassen aan anderen blijft moeilijk voor de Rammen. Wilt u toch koste wat kost uw eigen koers varen? Dat kan, maar verwacht dan geen medestanders om u heen.

STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren zijn super zelfverzekerd deze week en weten daarom telkens in het middelpunt van alle aandacht te belanden. Op zaterdag loopt een feestje een klein beetje uit de hand. Los het verstandig op.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uw liefdesleven verloopt niet helemaal soepel. Die ene persoon waar u uw oog op hebt laten vallen, lijkt ongeïnteresseerd in u. Speel het spel mee, want de liefde vindt haar weg wel.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U neemt geen blad voor de mond en wonder boven wonder pakt uw directe aanpak gunstig uit. Een promotie wacht al binnen handbereik. Wees niet te gretig.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Uitspraken kunnen volledig uit zijn verband gerukt worden. Pas op woorden, vooral in het bijzijn van onbekenden. Later in de week hoort u bij toeval een vreemde roddel rondgaan. Of is het geen toeval?

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Gevoelens die u al langere tijd heeft weggedrukt vragen om naar de voorgrond te komen. Deal met de dingen die daarom vragen, anders zullen ze u onverbiddelijk weer inhalen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een ander laat steken vallen en dat geeft u de mogelijkheid om positief in het daglicht te komen. Maar zijn uw beweegredenen voor deze aandacht wel helemaal zuiver?

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een naaste komt met een goed plan naar u toe, maar het is verstandig één en ander goed te laten bezinken. Vraag advies aan een ouder familielid.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U bent kortaf en agressief deze week, beste Boogschutter. Er kan maar beter niks verkeerd op uw pad komen, want u zal alles en iedereen de volle laag geven. Pas op zondag klaart uw humeur langzaam weer op.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Romantiek viert hoogtij, beste Steenbok! Met kriebels in je buik ziet de wereld er een stuk zonniger uit. Uw vrolijkheid werkt aanstekelijk op de mensen om u heen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Zit u niet zo lekker in uw vel? Wees eens goed voor uzelf en verwen uzelf met rust en tijd. Koop eens iets moois wat u langer in het vizier heeft. U zult er zienderogen van opknappen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U heeft een grote behoefte om de wereld te laten weten wat u van bepaalde dingen vindt. Allemaal prima, maar verwacht niet dat iedereen ‘ja’ en ‘amen’ zal zeggen.