Popping- en hiphoplessen zetten Avalon op zijn kop

0
151
zuidhorn dansles

ZUIDHORN – Elke dinsdagavond worden er popping- en hiphoplessen gegeven in Jongerencentrum Avalon te Zuidhorn. Dansleraar Tresor zet tussen 18.30 en 19.30 uur de boel op zijn kop met 12- tot 15-jarigen om vervolgens tussen 19.30 en 20.30 uur de jongeren vanaf 15 jaar de vloer op te trekken. “Iedereen die het leuk vindt om te kunnen dansen, is welkom”, vertelt de dansleraar die niet de minste is. Hij leerde de technieken zelf zeer snel. De basis werd op straat gelegd en razendsnel deed hij ervaring op met vele optredens. Tresor schopte het tot in de halve finale van ‘Hollands Got Talent’. “Onlangs was ik nog een maand te zien in de reclame van ‘Everybody Dance Now’”, vertelt het talent. Lesgeven doet hij elke dag. “Iedereen kan dit. Ik pas me ook aan, aan de leerlingen die er zijn. Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar het gaat mij om de fun en om de liefde. Popping gaat om het beheersen van je lichaam. Dat mix ik met hiphop, wat ik momenteel heel veel doe.” Zoals gezegd, iedereen kan meedoen. Kom dinsdags naar Avalon en doe een gratis proefles mee!