Raynaud Ritsma

0
218
DSF_FRIE-p19.pdf - Adobe Acrobat Pro

REGIO – De band Vangrail is deze week weer even terug op de thuisbasis in Kornhorn. De heren zullen op zaterdag 25 mei het dorp waar alles ooit begon weer eens ouderwets op zijn kop zetten. Om 21.30 uur zal het concert losgaan. Kaartjes kosten 15 euro aan de zaal, 12,50 in de voorverkoop bij De Horn, Eringa en ’t Hornhuus.

Uiteraard speelt Vangrail haar nieuwe hit ‘Ik mis je’. Deze doet het momenteel heel goed. “We staan zelfs op één binnengekomen in de Noordelijke Top 100”, laat zanger Raynaud Ritsma blij weten. “En het zou te gek zijn als we ook in de landelijke Top 100 naar de nummer één gaan.” Het nummer heeft voor de band een speciale betekenis. “Het is een re-release, zoals ze dat noemen, aangezien we het nummer al een keertje eerder hebben uitgebracht. Vorig jaar echter, zijn er in korte tijd ons vier mensen ontvallen. En toen hadden we zoiets van: ‘we moeten wat met dat nummer doen’. Al is het alleen maar voor ons eigen gevoel.” Het nummer is heel simpel te downloaden. Voor slechts 1,50 euro kan men het nummer al binnenhalen. Sms daarvoor ‘ik mis je’ naar 3010.

De heren kijken er naar uit om even terug in Kornhorn te zijn. “Het gaat allemaal zo goed. Vorige week speelden we voor 50.000 mensen in één week. En steeds vaker staan we als afsluitende act. Maar het is natuurlijk extra leuk om in Kornhorn te staan. Ik hoorde al dat er t-shirts zijn gemaakt met ‘Vangrail is van ons’. Helemaal super!” Raynaud heeft ook nog een leuk nieuwtje. “We spelen op 28 mei voor de koning en koningin in Dwingeloo. Het is het eerste bezoek wat ze gaan doen en daar staan wij dan direct. Fantastisch!”