Dorpsfeest Engwierum in teken van commercie

0
1846
Filmpje - optocht 2

ENGWIERUM – Engwierum vierde afgelopen week haar dorpsfeest met een optocht van versierde wagens. Het thema van het dorpsfeest was ‘Reclame’, en dat was goed te zien aan zowel de versierde tuinen als de versierde wagens. Wagens met onder andere M&M’s, Duo Penotti, Calvé Pindakaas en de Gamma reden hun ronde door het dorp, onder begeleiding van luide muziek van de Mc Donalds en Q-music-wagens van de jeugd. De Duo Penotti-wagen won de prijs voor de mooiste wagen. Het dorpsfeest was een groot succes te noemen met optredens van onder andere De Hûnekop, Alice Springs, De Doelleazen, Teake van der Meer en een kinderdisco met dj Robert. Ook werden er oude films van het dorp vertoond tijdens het matinee.

 

 

Filmpje - optocht 3 

Filmpje - optocht 4 

Filmpje - optocht 1