Echtpaar Boersema 60 jaar getrouwd

0
138
fam boersema louwes 60 jaar in oldekerk

OLDEKERK – Hindrik Boersema en zijn vrouw Janke waren dinsdag 21 mei 60 jaar getrouwd. Het echtpaar vierde de dag op de plek wat ook al zestig jaar hun thuis is in Oldekerk. Ze kregen naast bezoek van familie, ook een bezoekje van burgemeester Kor Dijkstra en zijn vrouw Lies. “Een hele leuke dag”, blikt mevrouw Boersema erop terug. Ze trouwde met haar man op een zonnige dag in Leek. Jarenlang runden ze een veehouderij in Oldekerk, welke inmiddels door hun twee zonen is overgenomen. Zelf wonen ze nog altijd met veel plezier op deze boerderij. Naast een zoon kreeg het echtpaar ook nog een dochter, en inmiddels zes kleinkinderen. Op de respectabel leeftijden van 89 en 88 jaar die ze inmiddels behaald hebben, doen ze het nu vooral rustig aan.