Kinderraad De Marne stemt voor het plan van De Mandegoud

0
178
Leens jongerenraad-6

LEENS – Afgelopen week was de finale van de Kinderraad De Marne. Een weekje eerder presenteerden vijf basisscholen hun plannen met het bedrag van 2500 euro en bleek dat de Mandegoud uit Kloosterburen en De Lydinge uit Leens naar de finale mochten. De workshops van De Lydinge delfden het onderspit. De kinderen stemden zelf met vijftien tegen drie voor het plan om bij zwembad De Marne in Leens een bubbelbad en kabelbaan aan te leggen. Een duurzaam en tastbaar plan, waar de kinderen zelf ook nog jaren plezier van zullen hebben. In eerste instantie ging de school voor een duikplank, maar hiervoor bleek het bad niet diep genoeg. Waarschijnlijk zullen de plannen nog op korte termijn verwezenlijkt worden. Nu alleen nog een beetje zon en het is heerlijk toeven bij het bad.

 

 

Leens jongerenraad-7 

Leens jongerenraad-12 

Leens jongerenraad-13