Nieuwe Primera Grootegast geopend

0
99
Primera van der Wijk

GROOTEGAST – Wie sinds afgelopen donderdag binnenloopt bij de Primera in Grootegast zal een wereld van verschil merken. Niet alleen is de winkel naar de overkant van de weg verplaatst, ook is de zaak een stuk lichter geworden ten opzichte van het vorige pand. De verhuizing was het gevolg van het samengaan van Primera met TNT en de ING. Deze hebben nu een eigen onderdeel in de nieuwe winkel. Eigenaresse Dora van der Wijk straalt van trots als ze de klanten helpt. “Je kunt hier nu ook terecht voor het overschrijven van je kentekenbewijs, postpakketten en het storten van biljetten,” vertelt ze. De komende maanden verwacht ze meer klanten. Daarom zal er meer personeel in de winkel zijn. “Het is hetzelfde personeel, maar we zullen nu meer aan het werk zijn. Op de drukke momenten zijn er altijd twee mensen aan het werk.”