Smulhûs Grootegast viert tienjarig bestaan

0
204
Primera van der Wijk

GROOTEGAST – Het Smulhûs in Grootegast viert haar tienjarig bestaan. Ter ere van dit jubileum kan men de hele week bij de cafetaria terecht voor verschillende aanbiedingen. Eigenaresse Miranda de Vries kijkt tevreden terug op de afgelopen tien jaren. Zij nam op nog maar 23-jarige leeftijd op 1 juni 2003 het stokje over van de vorige eigenaar. “Trots kan ik nu zeggen dat ik nu eigenaar ben van het Smulhûs”. De vorige formule was niet naar haar zin en bracht niet wat deze wel doet. Bovendien pakte ze de uitstraling van de snackbar met een grondige verbouwing in 2011 aan. “Door de jaren heen hebben we heel met veel plezier patat en snacks verkocht en dat is het leukste om te doen”, laat Miranda weten. De aanbiedingen deze week zijn te vinden in de advertentie elders in deze krant.