Hortensiadag in Driesum

0
165
TRIEMEN - Hortensiadag

DRIESUM – 10.000 hortensia’s in bloei zien en een mooie plant op de kop tikken voor bij u thuis? Boomkwekerij, tuincentrum en hoveniersbedrijf De Triemen organiseert zaterdag aanstaande een Hortensiadag in de kassen in Driesum, aan de Van Sytzamaweg 28. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn bezoekers welkom in de vier hectare grote kas om een kijkje te nemen achter de schermen en om de kleurige hortensia’s in volle bloei te aanschouwen. Voorheen nam het bedrijf altijd deel aan de ‘Kom in de kas’-dagen. Hierop kwam altijd de vraag wanneer de hortensia’s in bloei kwamen te staan, waardoor er dit jaar gekozen is om de kas te openen tijdens de bloeiperiode van de hortensia’s. ‘Een prachtige dag voor de echte tuinliefhebber’. Boomkwekerij, tuincentrum en hoveniersbedrijf De Triemen heeft sinds kort ook een webshop www.tuinplantbestellen.nl. Alle bomen en planten worden op geheel biologische wijze gekweekt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo is het gasverbruik de afgelopen jaren sterk verminderd, worden plantenpotten hergebruikt en worden ziektes op biologische wijze bestreden.