Kinderen leven zich uit op de graffitimobiel

0
118
Noordhorn filmpje gravity-5

NOORDHORN – SportinZuidhorn organiseert net als vorig jaar weer de Schoolpleintoerrr. Vier middagen lang zijn de heren op een schoolplein in de gemeente Zuidhorn te vinden voor leuke spelletjes én graffiti spuiten. De Schoolpleintoerrr werd afgelopen donderdag afgetrapt op het schoolplein van De Molshoop in Noordhorn. Vele kinderen kwamen erheen voor de leuke sport- en spelactiviteiten. De graffitimobiel, de auto van combinatiefunctionaris Bart Brandts Buys, is inmiddels van de eerste kleuren voorzien. Op 6 juni staan de heren op het schoolplein van De Borgh in Zuidhorn, op 20 juni bij ’t Kompas in Noordhorn en op 27 juni bij De Triangel in Grijpskerk.

Noordhorn filmpje gravity-3

Noordhorn filmpje gravity-2

Noordhorn filmpje gravity-8