Oostergast drie dagen domein van avondwandelaars

0
128
DSK_STRK-p03.pdf - Adobe Acrobat Pro

ZUIDHORN – Vier avonden lang al wandelend kilometers maken om de laatste avond die felbegeerde medaille in ontvangst te nemen; de avondvierdaagse is al jaren een goedbezochte traditie. Afgelopen week was het de beurt aan Zuidhorn. Anders dan andere jaren werd er ditmaal gestart bij de Zonnehuis in Oostergast. De bewoners genoten van alle levendigheid, waar ook het Zonnehuis zelf een steentje aan bijdroeg met onder andere een steltloper. Vanaf de Oostergast maakten de wandelaars hun rondjes van vijf, tien of vijftien kilometer. De laatste dag, donderdags, vond de start en finish plaats op het nieuwe plein voor de Albert Heijn. Op een feestelijke manier werden de lopers toen voor de allerlaatste keer binnengehaald.