Ideaal wandelweer voor tientallen avondvierdaagsewandelaars

0
797
Filmpje - avondvierdaagse 2

EASTERMAR – Wandelschoenen: check. Wat lekkers voor onderweg: check. Een goed humeur: check! Ze hadden geen beter weer kunnen treffen, de tientallen kinderen en hun ouders die enthousiast meeliepen met de avondvierdaagse in en rondom Eastermar. De hele week waren de temperaturen prettig, met hier en daar een lekker briesje. Ideaal weer om vier dagen lang een kilometer of vijf of tien te wandelen. De organisatie van de avondvierdaagse had alles piekfijn in orde. Op mogelijk drukke oversteekplaatsen stonden vrijwilligers klaar om het verkeer tegen te houden, zodat de kinderen vrij baan hadden en niet de pas in hoefden te houden.

Filmpje - avondvierdaagse 3

Filmpje - avondvierdaagse 4

Filmpje - avondvierdaagse eastermar 1