Veel belangstelling voor triatlon Feanster 40

0
147

SURHUISTERVEEN – De triatlon Feanster 40 van afgelopen zaterdag was een groot succes. Er was veel belangstelling voor deelname aan het evenement, waarbij deelnemers eerst in zwembad Wettervlecke één kilometer zwommen, vervolgens veertig kilometer fietsten en afsluitend negen kilometer hardliepen. Anders dan bij andere triatlons was dat bij de Feanster 40 ook een recreatieve deelname mogelijk was. In totaal deden er 195 mensen mee aan de Feanster 40. Er was veel animo voor de recreatieve deelname. Voor de wedstrijd was minder animo. Bij de mannen namen twintig mannen deel, bij de vrouwen slechts vijf. Bij de wedstrijd eindigde Menno Iedema als eerste over de finish met een tijd van 01:33:34. Bij de vrouwen won Esther de Vries uit Groningen met een tijd van 01:47:04.