Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

0
1110
DSK_STRK-p15.pdf - Adobe Acrobat Pro

STREEK – Na een aantal weken van spanning kwam afgelopen week het verlossende woord voor vele middelbare scholieren. En gelukkig zijn er weer een hoop geslaagden te melden!

AOC Terra VMBO Groen te Oldekerk

VMBO Landbouwbreed Gemengde Leerweg

Anna Marleen Bijkerk, Marum; Michel Boetes, De Wilp; Ilse Borst, Zuidhorn; Marinka Folkerts, Grijpskerk (TL); Ruud Hamming, Noordhorn (TL); Iris Hoekzema, Aduard; Patrick Hummel, Oldekerk; Janna Hut, Oldekerk (TL); Jara Hut, Roden; Alida van der Kaap, De Wilp (TL); Lynn Koning, Noordhorn (TL); Manon Kraaijinga, Boerakker; Job Lageschaar, Oldekerk (TL); Eddie Nijdam, Aduard (TL); Marijn Ottens, Niekerk (TL); Lars Spoelman, Zuidhorn; Silphen Top, Doezum; Emily Westerhof, Grootegast (TL); Henk van der Wier, Noordwijk; Wilco Wieringa, Niekerk (TL); Joran Wijkstra, Den Horn (TL)

VMBO Landbouwbreed Kaderberoepsgerichte Leerweg

Froukje Ausma, Zevenhuizen; Sharleen Bakker, Nietap; Deborah van den Berg, Boerakker; Jasper Boekema, Nieuw-Roden; Jacob de Boer, Midwolde; Marissa Braam, De Wilp; Tim Bronkema, Zuidhorn; Marilieke Brouwer, Zuidhorn; Wendy Dijk, Roden; Jelle Haisma, Haulerwijk; Jantina Holtland, Kornhorn; Rowin Jansen, Niebert; Danniek Jonker, Oldekerk; Michiel Kloosterman, Roden; Claudia Leutscher, Niekerk; Janine Melessen, Jonkersvaart; Tim van der Ree, Zuidhorn; Hilko Schuiringa, Noordhorn; Iris Sloot, Zuidhorn; Dennis van der Sluis, Grijpskerk; Esther Splint, De Wilp; Mark van Steeg, Zevenhuizen; Robin van der Steege, Zuidhorn; Jasper Stigter, Zuidhorn; Patrick van der Velde, Zevenhuizen; Kirsten Venema, Aduard; Koen Verschure, Roderwolde; Gijs Vonk, Waskemeer; Demi de Walle, Zuidhorn; Mark Ybema, Oldekerk; Feiko-Jan Zuidema, Grijpskerk; Leroy Zuidema, Zuidhorn; Alice van der Zwaag, Leek

VMBO Landbouwbreed Basisberoepsgerichte Leerweg

Reinder Bil, Ureterp; Sander de Boer, Haulerwijk; Xander Boeve, De Wilp; Marco Bosma, Nieuw-Roden; Remco Bouman, Oldekerk; Cora Brian, Leek; Stefan Clarenbach, Aduard; Charelle Coenraad, Tolbert; Joyce Croeze, Zuidhorn; Egbert Duursma, Roden; Jacquelien Dwarshuis, Zuidhorn; Romar Elsinga, Haulerwijk; Diederik Feitsma, Niehove; Rick Folkerts, Niekerk; Melanie Hansma, Zuidhorn; Stephan van der Heide, Marum; Nick Helmhout, Grijpskerk; Ben Hoeksema, Den Horn; Nicole Hoiting, Niekerk; Jan Hummel, De Wilp; Andries de Jong, Bakkeveen; Jessica de Jong, Aduard; Gillian Kahlé, Leek; Robbie Kemna, Haulerwijk; Justin Klyvis, Niekerk; Duran Kobes, Zevenhuizen; Heero Koopmans, Bakkeveen; Evelien Krol, Marum; Ester Kuiper, De Wilp; Lars van der Leest, Marum; Pascal Leistra, Haulerwijk; Brando de Meer, Tolbert; Jakob Moes, Noordhorn; Jeroen Mulder, Zuidhorn; Natasja Nolle, Roden; Janco Ottema, Siegerswoude; Joël Paesens, Roden; Chanau Plantinga, Groningen; Bart Renkema, Nuis; Mariska Renkema, Boerakker; Marcel Schep, Den Horn; Joël Siersema, Marum; Robert Steenbergen, Steenbergen; Berend Steenhuis, Marum; Job Stenekes, Noordhorn; Janko Swierenga, Doezum; Kay Thijs, Tolbert; Diandra Timmer, Leek; Naichel Timmer, Sebaldeburen; Wayne van der Veen, Nieuw-Roden; Bettine van der Veer, Bakkeveen; Willem Venema, Niekerk; Jasper Visser, Zuidhorn; Ben Vogelzang, Haulerwijk; Harm Vogelzang, Donkerbroek; Richard Voorburg, Zevenhuizen; Daniëlle Willems, Haulerwijk; Daniëlle Ypma, Kommerzijl; Regina Zijlstra, Grootegast

VMBO Landbouwbreed Leerwerktraject

Jannes Heemstra, Noordhorn; Alessandro Hofman, Steenbergen; Melissa Majoor, Leek

RSG De Borgen, De Woldborg, Grootegast

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

Anita Boonstra, Noordwijk GN; Libbe Bouwma, Sebaldeburen; Janeska Hazenberg, Grootegast; Rick Hazenberg, Doezum; Melissa van Kammen, Marum; Dion Middel, Marum;

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

Sjac Ausma, Sebaldeburen; Dion Beving, Grootegast; Jeroen Boekema, Doezum; Nathalie Duisterwinkel, Kornhorn; Nikki Duursma, De Wilp GN; Jesse Fehrman, Grootegast; Robin Homan, Oldekerk; Angeliqa Hut, Marum; Lukas Kokken, De Wilp GN; Harryt Postema, Doezum; Judith Posthumus, Grootegast; Annyke Radema, Marum; Marijke Riemersma, Grootegast; Martijn van der Schaaf, Marum; Kim van der Velde, Marum;

VMBO Theoretische leerweg

Laila Boezerooij, Marum; Ploon Bokma, Lutjegast; Robin Boonstra, Marum; Jan Cazemier, Tolbert; Rian Cruiming, Grootegast; Welmoed van Dijk, Marum; Elien Elshof, Marum; Lars Fokkema, Grootegast; Inge de Groot, Grootegast; Chamilla van Gurp, Noordwijk GN; Renate IJtsma, Grootegast; Kim Janssen, Kornhorn; Maroushka Kraaijinga , Marum; Jenny Lagerwaard, Noordwijk GN; Rémon Lania, Doezum; Tiddo Posthumus, Oldekerk; Elsbeth Renkema, Oldekerk; Andrea Tel, Grootegast; Kyra Terpstra, Marum; Charlotte Tonnis, Grootegast; Tim van der Velden, Marum; Koen Vergeer, Grootegast; Liz Vleeming, Lucaswolde; Wilco van Wijk, Niekerk Grootegast; Beau Wisnewski, Marum;

RSG De Borgen, de Lindenborg, Leek

2-e fase Atheneum profiel Economie en Maatschappij

Robin Fokkema, Grootegast;

2-e fase Atheneum profiel Economie en Maatschappij/Cultuur en Maatschappij

Marc-Jan Bijma, Grootegast;

2-e fase Atheneum profiel Natuur en Techniek/Natuur en Gezondheid

Maike Besling, Lutjegast; Dorine Korte, Grootegast; Maaike Togtema, Niekerk Grootegast; Marije Togtema, Niekerk Grootegast; Karoen van der Wal, Niekerk Grootegast;

2-e fase HAVO profiel Economie en Maatschappij

Alina de Haas, Niekerk Grootegast; Ineke Horenga, Briltil;

2-e fase HAVO profiel Economie en Maatschappij/Cultuur en Maatschappij

Yvette van der Molen, Oldekerk;

2-e fase HAVO profiel Natuur en Gezondheid

Anke Lageschaar, Oldekerk;

2-e fase HAVO profiel Natuur en Techniek

Patrick Huberts, Niekerk Grootegast; Jeroen Tjoelker, Kornhorn;

2-e fase HAVO profiel Natuur en Techniek/Natuur en Gezondheid

Eelze Pieters, Kornhorn;

RSG De Borgen, De Nijeborg Roden

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

Kevin Wobbes, Oldekerk;

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

Shadie Mobarsham, Niekerk Grootegast; Marko van der Wal, Niekerk Grootegast;

VMBO Theoretische leerweg

Lars Roffel, Niekerk Grootegast;

CSG Lauwers College, locatie Grijpskerk

Afdeling Metaaltechniek:

VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Henri Horenga, Lutjegast; Jan Christian Jansen, Warfstermolen; Thom de Vries, Zoutkamp.VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Lammert Jan Broekema, Lutjegast; Dirk-Jan Heuker, Lauwerzijl; Gille Postma, Zoutkamp; Mark Visser, Zoutkamp.

Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid:
VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Bjarne van Diesen, Pieterzijl; Kimberly Nicolai; Christian Usai, Oldehove.
VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Elias Aachban, Zuidhorn.
Afdeling Zorg en Welzijn:

VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Kevin Heerlien; Silke Neef, Noordhorn.

VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Wolly Hoekstra, Niehove; Iris Toxopeus, Zoutkamp.

VMBO – Theoretische leerweg:

Jorin de Boer; Lianne Bolhuis, Lutjegast; Sharon Bos, Zuidhorn; Jesse Broeils; Menno Gaaikema, Houwerzijl; Marijke Glas, Lutjegast; Willemijn Helder; Moniek Homan, Zoutkamp; Sanne Jongeling, Ulrum; Romy Kazemier, Noordhorn; Bodine Kloosterman, Lutjegast; Nienke van der Kooi, Munnekezijl; Olivia Kooijman; Dion Lukkien, Zoutkamp; Jan Medema, Lutjegast; Peter van der Meer; Hennie Oostra, Burum; Frank Renkema, Sebaldeburen; René Slagter, Lauwerzijl; Nieck Steenbergen, Niezijl; Mark Berend Top; Eva Visser, Noordhorn; Jelice de Vries; Yvonne Wolthuis, Lutjegast; Karlien Zijlema; Hilda Zijlstra, Niezijl; Evert van Zuiden, Lauwerzijl.