Klas 1D zet zich in voor Samenloop voor Hoop

0
276
Filmpje - autowassen surhuisterveen 2

SURHUISTERVEEN – Als maatschappelijke stage auto’s wassen in een heerlijk voorjaarszonnetje. Het kan slechter, zeker als je bedenkt dat de leerlingen van klas 1D van het Singelland Lauwers College aan het werk waren voor de Samenloop voor Hoop. De Samenloop voor Hoop vindt op 21 en 22 juni plaats op Sportpark de Ketting en heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Het idee om auto’s te gaan wassen voor de Samenloop voor Hoop kwam van de leerlingen zelf. Samen met hun mentor Anton Ferbeek stortten zij zich vrijdagmiddag op de auto’s van winkelend publiek. De autowasactie leverde in totaal 500 euro op.

 

Filmpje - autowassen surhuisterveen 3Filmpje - autowassen surhuisterveen 4Filmpje - autowassen surhuisterveen