Tennisclub Eenrum na renovatie heropend

0
164

EENRUM – Tennisclub Ltc Odivia is na een geslaagde renovatie klaar voor de toekomst. Niet alleen de banen zijn vervangen, maar ook de paden en het hekwerk hebben een opknapbeurt gehad. Afgelopen zaterdag werd het hernieuwde tennispark gepresenteerd aan de leden en andere belangstellenden. Voorzitter van de club Roelof Mensinga: “We zijn heel blij dat het nu eindelijk zo ver is. Het ziet er allemaal weer spik en span uit.” Dan kantine van de club is in 1997 al vernieuwd, maar bij de gravelbanen was sprake van achterstallig onderhoud. Het bestuur heeft als doel gesteld om de banen te renoveren zodat de kwaliteit van de banen voor een langere periode gegarandeerd is. De banen zijn omgebouwd naar zogenaamde Gravel Plus Premium banen, een innovatieve baansoort die een goed alternatief is voor de traditionele gravelbaan. Mensinga: “Door de renovatie zien we de toekomst met frisse moed tegemoet.”