Grootegast loopt de avondvierdaagse

0
135
Wandelvierdaagse Grootegast

GROOTEGAST – Maar liefst 350 wandelaars hebben afgelopen week de avondvierdaagse van Grootegast gelopen. Ze liepen 5 of 10 kilometer per avond en boften op maandag en dinsdag met ietwat benauwd, maar droog weer. Helaas sloeg woensdag en donderdag de regen toe, maar gelukkig was het vrijdag precies op de starttijd droog. Veel kinderen en hun ouders liepen deze laatste dag traditiegetrouw weer verkleed. Bovendien werden de laatste kilometers feestelijk afgelegd achter muziekkorps Woudklank aan. Bij de Herberg werden de doorzetters verwelkomt met bloemen van trouwe supporters. Prijzen voor de mooiste creatie kregen Marijn Solle, Lisa Verschoor en het banaantje met haar moeder. De groepsprijs, beschikbaar gesteld door bakkerij Hamersma, werd gewonnen door de Struners.