Rollators verkrijgbaar bij Harm Haisma Tweewielers

0
177

DOKKUM – Eenvoudige loophulpmiddelen, zoals rollators, krukken en looprekken, zitten sinds begin van dit jaar niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Het is voor ouderen sinds die tijd niet meer mogelijk een gratis rollator te verkrijgen. Roll ’n Go heeft twee modellen in het assortiment opgenomen. Deze modellen zijn leverbaar via Harm Haisma Tweewielers aan de Woudweg 3 te Dokkum. Hierdoor is de rollator in één klap weer binnen handbereik.

Beide modellen van Roll’n Go zijn volledig veilig, zeer scherp geprijsd en voorzien van een CE-keurmerk. Voor de gebruiker is het ideaal om de rollator bij de rijwielspeciaalzaak in de buurt aan te kunnen schaffen, want service en betrouwbaarheid staan bij de speciaalzaak Harm Haisma Tweewielers hoog in het vaandel. Zij zorgen desgewenst voor het onderhoud. ‘Mocht er iets vervangen moeten worden dan zijn de onderdelen voor handen en bent u snel weer mobiel.’