Winnaars fotowedstrijd Streekkrant terug van weekendje Maastricht

0
128
Familie Zandt in Belgie

Familie Zandt geniet met volle teugen in het zuiden van het land

STREEK – In 2012 bestond de Streekkrant vijf jaar en dit eerste lustrum ging niet onopgemerkt voorbij. Een feestje vieren wij niet alleen, dus niet alleen voor onze adverteerders, maar juist ook voor onze lezers hadden we leuke dingen in petto. Iedere week werd er een taart weggegeven en het hele jaar liep de fotowedstrijd ‘Ik en de Streekkrant’. Uiteindelijk won de familie Zant uit Wehe-Den Hoorn met werkelijk een prachtige foto van een Streekkrant die langzaam in vlammen opging. Zij wonnen een weekend weg, aangeboden door Bianca Brons van Personal Touch Travel in Zuidhorn.

In overleg besloten Hans en Jolande niet voor België, maar Maastricht te gaan. Inmiddels genoten zij van een “super leuk weekend” en schreven zij speciaal voor de Streekkrant een verslag van hun belevenissen in het zuiden van het land:

“Wat is het een geweldige stad. We waren zaterdag vroeg opgestaan en waren om 10.30 uur dan ook bij ons hotel. De auto geparkeerd en de fiets genomen naar de binnenstad, op naar het Vrijthof , voor koffie en een grote vlaaipunt. Daarna lekker door de stad geslenterd, de St. Jan toren beklommen en de St. Servais bezichtigd. Nog even gewinkeld en ‘s avonds een leuk restaurantje opgezocht voor natuurlijk Limburgse asperges. De volgende dag hebben we een fietsroute gevolgd langs de Geul en hebben we de St. Pietersberg getrotseerd, met een E-bike best te doen. Het was een koude dag, dus na die trap hadden we wel een beker warme choco op een verwarmd terras verdiend! Daarna gingen we nog even de stad in aangezien het koopzondag was en hebben we weer een restaurantje opgezocht. Vervolgens was het terug naar het hotel voor een warme douche en een lekker bed. Na een uitgebreid ontbijt vertrokken we een dag later weer terug naar het hoge noorden. Met een voldaan gevoel kijken we terug op dit weekend en het is zeker niet de laatste keer dat we Maastricht bezochten!”

Zowel Hans en Jolande als de Streekkrant willen Personal Touch Travel in Zuidhorn van harte bedanken voor het beschikbaar stellen van dit fantastische weekend!