Bloemrijke keramiekmarkt is ideaal zomeruitje

0
176
leens keramiekmarkt 2

LEENS – Op de werkelijk prachtige locatie van Landhuis Oosterhouw in Leens werd afgelopen weekend de jaarlijkse keramiekmarkt georganiseerd. De combinatie van eten en drinken, rondkijken en leuke koopjes maakt het een ideaal zomeruitje. Velen togen dan ook naar het hoge noorden om de markt te bezoeken. En er was genoeg te zien. Eigenaar Klaas Noordhuis van Oosterhouw is zelf een verwoed verzamelaar en verkoper van het fameuze Rosenthal Maria servies en bood daar veel van aan. Daarnaast stond onder andere kookboekenschrijver Ria Loohuizen met haar laatste kookboek ‘Bes boven bes’ en antiekhoeve Boerma op de markt. Ook de eigen gemeente was goed vertegenwoordigd met de aanwezigheid van Wongema uit Hornhuizen met vintage servies, tweedehandsboekwinkel Bij tij en ontij uit Kloosterburen en tweedehandswinkel Woddema uit Ulrum.

leens keramiekmarkt 3

leens keramiekmarkt 4

leens keramiekmarkt 1