De Rehoboth neemt afscheid van meester Anne en juf Charissa

0
1179
oldekerk afscheid docenten 2

OLDEKERK – De CBS Rehoboth in Oldekerk heeft afgelopen donderdag afscheid genomen van hun directeur ‘meester’ Anne en juf Charissa. Meester Anne werd ’s morgens vroeg opgehaald van huis met een oldtimer. In een ouderwets schoolmeesters kostuum ging hij vervolgens op weg naar Oldekerk. Bij school wapperde de Friese vlag en werd hij in stijl ontvangen door alle kinderen en ouders die voor deze gelegenheid een mooi, gek of vrolijk hoofddeksel droegen. Voor de kinderen was er een leuke ochtend georganiseerd met zang, spelletjes en een voorstelling van goochelaar Jan. De feestelijke ochtend werd afgesloten met een maaltijd van patat met worstjes.

’s Middags kregen de ouders, (oud-)leerlingen en andere belangstellenden de gelegenheid om tijdens een gezellige receptie met taart, koffie en thee afscheid te nemen van juf Charissa en meester Anne. Om vijf uur liep de receptie over in de barbecue die door de ouderraad werd georganiseerd. Niels Span kwam als Mystery Guest het feest opluisteren met zijn zangkunsten.