Echtpaar Groen viert 65-jarig huwelijksjubileum

0
126
doezem 65 jr huw groen

GRIJPSKERK/DOEZUM – Het echtpaar Groen-Bekker uit Grijpskerk vierde afgelopen zaterdag hun 65-jarig huwelijksjubileum. Ale Groen en zijn vrouw Aafke Bekker traden op 1 juli 1948 in het huwelijk in Metslawier. Het echtpaar woonde op verschillende plaatsen in de provincie Friesland en zelfs op Schiermonnikoog voordat zij in Grijpskerk neerstreek. Inmiddels wonen ze daar alweer vele tientallen jaren. Meneer werkte jarenlang bij de politie, mevrouw zorgde het huishouden. Ze kregen twee dochters en zijn inmiddels ook acht kleinkinderen en negen achterkleinkinderen rijker. Een tiende wordt ieder moment verwacht of is misschien inmiddels al wel geboren. Het huwelijksjubileum werd gevierd bij één van de kleinzonen in Doezum, waar ook burgemeester Bert Swart het echtpaar kwam feliciteren.