GBA stelt vragen over verkeerssituatie Augustinusga

0
183

AUGUSTINUSGA – Bewoners van It West in Augustinusga zijn de verkeerssituatie in hun straat zat. Al jaren hameren zij bij de gemeente op maatregelen, maar tot op heden vergeefs. Anderhalf jaar geleden stuurde de buurt een brief naar de gemeente, waarop vervolgens niet is gereageerd. Door een vertegenwoordiger van de buurt is er nu daarom opnieuw contact gezocht met de gemeente. Gemeentebelangen Achtkarspelen (GBA) heeft naar aanleiding van de mail van de buurtvertegenwoordiger schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders. Zo wil het GBA weten waarom er niet gereageerd is op een brief van begin 2013, of de gemeente bekend is met de problematiek van It West en of zij nog voor de vakantie contact op gaan nemen met de buurtbewoners.