Jongeren vieren eind de Wissel

0
154
HURDEGARYP - eindfeest de wissel

HURDEGARYP – Met de komst van het nieuwe Multifunctionele Centrum in Hurdegaryp komt er in het dorp niet alleen een einde aan het Dorpshuis de Schalmei, die twee weken geleden hun eindfeest vierden, maar ook aan het werk in het buurthuis de Wissel. Voor alle jongeren die de afgelopen jaren in het buurthuis tijd hebben doorgebracht werd er een groot feest georganiseerd op het terrein naast de Wissel. Voor de allerkleinsten was er een clown, een draaimolen en waren er verschillende spellen te doen. Voor de wat oudere jeugd was er een voetbalkooi opgesteld en werd er zaterdagavond een groot feest gevierd. De werkzaamheden die in de Wissel werden gedaan zullen voor een groot deel overgezet gaan worden naar het nieuwe MFC. Het gebouw van de Wissel zal voorlopig blijven staan. Net als met de Schalmei is er nog niet precies bekend wat er met het gebouw gaat gebeuren.