Kapsalon Kreatief gaat vol voor de volgende 12,5 jaar

0
333
opende kapsalon kreatief 12,5 jaar bestaan

“Het is leuk om te zien dat je mensen gelukkig maakt”

OPENDE – Maar één wens voor de toekomst heeft eigenaresse Jeannette Gjaltema nu haar Kapsalon Kreatief alweer 12,5 jaar bestaat: “we gaan weer voor de volgende 12,5 jaar.” Vol passie en enthousiasme, zoals ze zich destijds er ook in stortte. Het jubileum werd al uitgebreid gevierd met het vaste team, maar deze twee weken delen ook klanten mee in de feestvreugde. Er wachten leuke aanbiedingen en net als anders: een hoop gezelligheid.

Jeannette bouwde in de jaren een mooi bedrijf op. Ze kreeg de kans de salon waar ze al 3,5 jaar werkte over te nemen en hoefde daar niet lang over na te denken. Binnen twee weken was het beklonken en rond. “Ik dacht: ik spring er maar in. Ik hou wel van een uitdaging”, lacht ze. Ze nam collega Sonja Geertsma mee en bouwde gestaag uit. De verhuizing in 2005 van de Provincialeweg 73 naar de overkant, in het oude gebouw van de Rabobank geldt als slechts één van de vele hoogtepunten in de afgelopen jaren.

Jeannette en haar team voeren hun vak met plezier en passie uit. En een hoop enthousiasme. Ze rouleren tussen de salon in Opende en hun tweede locatie in het Zonnehuis in de Oostergast. Daarnaast knippen ze ook in het Wilhelmina Rustoord. Allemaal met hetzelfde doel: de mensen gelukkig maken. “Zo leuk om te zien als je iemand gelukkig kan maken. En dat kan al met een goede kop koffie of een praatje zijn. Wij blijven vernieuwen en doorgaan en de mensen bieden wat ze verlangen.”

Daarnaast mag ze graag wat voor het dorp betekenen. Crescendo, volleybalvereniging vvDSO, VV Opende, OKO/Bies, Stichting Baansport Opende, Motorclub Opende e.o., Postduivenvereniging Naar Huis, Evangelisatiecampagne Strandheem, CH Marum en de Olde Wierdenloop; allemaal mogen deze verenigingen en stichtingen op steun rekenen. Ook zet Jeannette graag iets op om het dorp op de kaart te zetten. Zo is Kapsalon Kreatief dit jaar voor de tweede maal op rij de mede-organisator van de Beauty Queen North en Beauty Princess North missverkiezing. Op 26 september wordt hiervoor weer een castingdag georganiseerd waarvoor iedereen zich via de website van Kapsalon Kreatief kan opgeven.

Zie voor meer informatie www.kapsalonkreatief.nl. Volg de Kreatief ook op Facebook: kreatief2001 en op Twitter: @kapperkreatief.