Kip-caravan trekt de regio in

0
370
BURGUM - Kearnfan

REGIO – In de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel moet men in de zomervakantie niet vreemd opkijken wanneer er een vreemde Kip-caravan ergens midden in het dorp staat. In deze, fraai beschilderde, caravan, zitten medewerkers van KEaRN Welzijn, die graag met de dorpsbewoners in gesprek gaan over wat hen beweegt, waar zij zich zorgen over maken en over eventuele tips die de dorpsbewoners hebben. Ook gezellig een kopje koffie komen drinken kan. De KEaRNfan is bedoeld voor iedereen. Zowel bedrijven, particulieren als verenigingen zijn welkom in de caravan. De KEaRNfan werd afgelopen donderdag officieel in gebruik genomen door de medewerkers van KEaRN. Hierbij bedankten zij de vrijwilligers die hebben geholpen de caravan in te richten, de vrijwilligers die de caravan opgehaald hadden in het midden van het land en de jeugd die de kunstenaar geholpen hebben met het schilderen van de caravan. De directrice van KEaRN kreeg de eer de caravan te dopen. Dit deed zij, geheel in stijl, niet met een fles champagne maar met een kippenei.